MODERNÍ BYT - září 2016

08.11.2016

Expozice a novinky

Společnost INDECO má hlavní sídlo a výrobu v Praze – Čakovicích. Nabídku nábytku na míru si můžete prohlédnout i v mnoha showroomech po celé republice. Jednoznačně lze doporučit návštěvu pražského studia Indecona Vinohradech. Nabízí totiž unikátní službu, kdy si můžete ve speciální 3D kabině budoucí kuchyň pomocí 3D simulace a projekce přestavovat tak dlouho, až budete s výsledkem spokojeni. Letošní novinkou je otevření nového showroomu v Praze – Horních Počernicích. Zde Indeco ve spojení se společností Alza představuje své největší kuchyňské studio.

Od počátku bylo záměrem firmy poskytovat zákazníkům služby zejména v oblasti řešení úložných prostor na míru. Díky tomu, že se společnost zaměřila nejen na praktickou stránku, ale i na design svých produktů, rychle se staly vyhledávaným zbožím. Dnes je Indeco synonymem pro vestavěný nábytek. V roce 2009 na společnost představila další portfolio, zaměřené na výrobu kuchyní na míru. Do širšího povědomí se nábytek Indeco dostal také díky spolupráci s významnými českými developery – Central Group, Skanska, Ekospol či Finep. Indeco  navázalo partnerství s mnoha předními českými architekty a studii. Na katalozích spolupracovaly architektka Petra Vranová Svobodová a studio Vrtiška a Žák ,Ing.Arch.D.Slabecius.

Jako zákazníci jistě oceníte důraz na detail, který je pro společnost zásadní. 

Pro koho? 

Skříně na míru společnosti Indeco jsou ideální pro každého, kdo touží po originálním nábytku s unikátním řešením podle aktuálních potřeb. Společnost spolupracuje s celým týmem zkušených architektů, kteří se seznámí s vašimi požadavky, možnostmi prostoru a individuálními potřebami na praktické využití nábytku. Indeco své portfolio rozšiřuje. Dnes je možné zařídit si celý byt nejen vestavěnými skříněmi pro úložné prostory, ale i koupelnovým a kuchyňským nábytkem. Indecovždy nabídne originální řešení. Majitele malých bytů jistě zaujme kuchyň S, která se dá celá skrýt do jedné vestavěné skříně. Perfekcionistům se budou líbit praktické detaily vybavení šatníku a úložných prostor. Speciální věšáky na kalhoty, kravaty, držák na žehlicí prkno a další, to jsou přesně ty drobnosti, které v běžném provozu ušetří čas a pomáhají ukládat věci přehledně. Velice oblíbeným pomocníkem je i návrhář vestavěných skříní, který můžete využít na internetových stránkách společnosti. Získáte tak základní představu o svém budoucím nábytku.

Poptávka