Náš útulný byt / říjen 2015

16.10.2015

KUCHYNĚ INDECO

                Společnost Indeco je na trhu již 20 let a za tu dobu se její činnost rozšířila z prosté výroby vestavěných skříní na míru na výrobu veškerého nábytku na míru.

                Nyní společnost dodává na trh kuchyně velice moderních designů, které se hodí do všech interiérů. Indeco spolupracuje s předními českými developery, architekty a návrháři. Na expozicích společnosti Indeco mohou klienti vidět neustále nové trendy v bydlení. Expozice jsou pravidelně obměňovány tak, aby klienti mohli na vlastní oči vidět novinky a zároveň si je i osahat.

                Ve své dvacetileté historii prošla společnost Indeco velkými proměnami a nyní za pomoci dotačního programu „Praha-konkurenceschopnost na inovaci výroby“ byly pořízeny 4 nové stroje, které pomáhají dodávat výrobky v nejvyšší možné kvalitě a ještě lépe plnit požadavky klientů.

Interiéroví návrháři společnosti Indeco vždy maximálně respektují přání klientů a pomáhají jim s výběrem materiálů. Jejich návrhy jsou na vysoce profesionální úrovni a často i po letech se klienti vracejí

za konkrétním návrhářem, protože byli spokojeni. O tom nakonec svědčí veliká škála pochval, které jsou

z části umísťované na stránkách společnosti Indeco.

Poptávka