Plzeňský rozhled březen 2016

18.03.2016

Indeco – značka, která nezklame

Pokud si právě pořizujete byt, je pravděpodobné, že se se značkou INDECO setkáte, vzhledem k její spolupráci s předními českými developery, jako je Central Group, Skanska, Ekospol, Finep, Byty Malešice, JRD… INDECO je rovněž partnerem významných bytových architektů, jako je Arch. Petra Vranová, a studií, například Ateliéru Vrtiška a Žák. Mimochodem, kuchyně a skříně této přední české firmy zdobí nejeden interiér známých osobností, např. Michala Viewegha, Kateřiny Kristelové, Petra Nárožného a mnoho dalších.

Pokud chcete mít byt zařízený v určitém duchu, rozhodně se vyplatí vybrat si dodavatele, který vám umožní pojmout vybavení bytu v jednom stylu. Stejnou filozofii vyznává i INDECO, jež postupně rozšířilo svou nabídku na kuchyně na míru, obývací pokoje, pracovny a koupelnový nábytek.

To ale ovšem není všechno, jelikož INDECO v rámci rekonstrukcí mobiliáře bytu poskytuje také menší stavební úpravy, různé přípojky vody, elektřiny, malování apod. – díky tomu pak už klient nemusí složitě shánět další řemeslníky pro zvelebnění interiéru. I když je pro INDECO příznačný minimalismus, klientovo přání je pro něj vším, takže si můžete objednat nábytek zcela podle vlastních představ a třeba i značně odlišných od filozofie této firmy.

INDECO jde cestou řešení vybavení bytu na míru. Pro vás z toho vyplývá několik zcela zásadních věcí: Můžete ovlivnit finální tvář nábytku. Nikdo jiný nebude mít stejnou skříň, ale ani stejnou postel, komodu, knihovnu atd.

Potřebujete malou kuchyň? Žádný problém, INDECO je autorem jedné z nejmenších kuchyní na trhu, která ovšem nese všechny atributy plnohodnotné kuchyně. V nabídce ji najdete pod značkou S. Na své si přijdou i majitelé větších kuchyní, pro něž jsou ovšem určeny řady M, L, a XL.

Každopádně se přijďte podívat do expozice v Plzni v objektu Keramiky Soukup, kde naleznete nejen milou návrhářku, která vám ochotně poradí, ale i spoustu inspirace, ze které můžete přímo na expozici čerpat.

 

 

INDECO je značka kvality, která nezklame.

INDECO je společnost, která drží slovo.

Více se dozvíte na našich webových stránkách

www.indeco.cz

Poptávka