Sofie bydlení / únor 2015

12.02.2015

Indeco – interiéry na míru

Společnost Indeco dodává nábytek na míru do všech místností v domě nebo bytě, takže je možné sladit interiér do nejmenšího detailu. Podle vašich parametrů vám může architekt společnosti Indeco vytvořit 3D návrh. Co se týká designu, již nemusíte vybírat pouze mezi jednotlivými odstíny dřeva, ale můžete zvolit daleko vzdušnější a modernější materiál – ocel, sklo, rovněž lze zvolit mezi různými barvami a motivy. Zařizování vlastního domova není žádná legrace. Každý chce mít bydlení moderní, útulné a účelné, ale zároveň odlišné od ostatních. Jednoduchým řešením může být nábytek na míru. V dnešní době, kdy jsou velké byty nebo domy pro jedince luxusem, dostávají se opět do popředí zájmu čím dál populárnější menší jedno-či dvojpokojové byty. A právě zde mnohdy tkví kámen úrazu. Sériově vyráběný nábytek je sice cenově dostupný, ale zdaleka nesplňuje vysoké nároky na úložný prostor a zároveň zajímavý design.

Nábytek jako komplet

Spolehlivým partnerem v oblasti úložných prostor na míru je například značka Indeco, kde není třeba se orientovat pouze na skříně, ale získáte zde kompletní vybavení celého interiéru, a to nejenom do malých, středních, ale i velkých prostor, které kupříkladu vyžadují atypické řešení.

Buďte originální a v bezpečí

Nábytek na míru Indecoje jiný. Vestavné skříně, kuchyňské linky, komody, psací stoly, knihovny nebo botníky si můžete objednat na míru a v dekoru, jaký vás napadne. A právě vestavné skříně jsou ideálním kusem nábytku do menších bytů. Maximálně využívají volný prostor v místnosti, a to od podlahy až ke stropu, aniž by opticky zmenšovaly prostor či ho přeměnily ve skladiště. Samozřejmostí je i vytvoření vnitřního prostoru na míru, kde tak můžete kromě klasických polic a šatních tyčí uložit do speciálních zásuvek i šperky, ponožky, kravaty a mnoho dalších doplňků, včetně sbírky lodiček a lakýrek v drátěných výsuvných boxech. Dalším plusem tohoto nábytku je jeho bezpečnost. Splňuje totiž velmi přísná bezpečnostní kritéria a veškeré komponenty ze skla jsou posíleny bezpečnostní fólií.

Indeco design

Funkčnost nábytku je nezbytná, o tom asi není polemizovat. Důležitý je ale také jeho design, který vám poskytne atmosféru odpovídající vašemu naturelu. Originalitu nepředstavují pouze různé dekory dřeva a oceli, ale i lesklý materiál, sklo, zrcadla nebo obrázky z vašich soukromých fotografií či vaše vlastní grafické výtvory.

Poptávka